Op bezoek bij Dun Yong Food Services | Hoe digitalisering helpt de 5 grootste uitdagingen in de voedingsindustrie op te lossen

16 november 2022, 12.15 - 15.30 uur | Amsterdam

Can't make this tour? Sign up for the next one!

Ready for What's Next, Now

Wat zijn de 5 grootste uitdagingen die de voedsel- en drankensector op dit moment tegenkomt?* Waar loopt u tegenaan en wat kan digitalisering hier mogelijk in betekenen? Wat zijn uw strategische prioriteiten en hoe kunnen we samen kijken naar oplossingen?

Graag nodigen we u uit om op woensdagmiddag 16 november 2022 vanaf 12.15 uur (met lunch) een bezoek te brengen aan het nieuwbouwpand van onze klant Dun Yong Food Services in Amsterdam.

U hoort meer over hoe technologie helpt efficiënter te werken, waardoor het zorgt voor minder risico’s in deze lastige tijden. We tonen u de mogelijkheden van de gebruiksvriendelijke cloud oplossing Aptean Food & Beverage ERP. Rogier Tjeenk Willink, Directeur van Dun Yong Food Services vertelt daarnaast meer over hun ervaring met de software oplossing en hoe het Dun Yong volledig inzicht geeft en helpt de productiviteit en winstgevendheid te verhogen. We sluiten de middag af met een interessante rondleiding door het warehouse van het foodservicebedrijf.

Registreer nu en ontdek:

  • Hoe uw sectorgenoten kijken naar de grootste uitdagingen van dit moment, waaronder de economische onzekerheid en het gebrek aan flexibiliteit en inzicht in de supply chain.
  • Hoe digitalisering en food specifieke software helpen deze verschillende uitdagingen op te lossen.
  • Hoe u kosten kunt besparen als gevolg van efficientie door digitalisering.**

Benieuwd? U kunt zich via het formulier aanmelden. Graag tot dan!
Let op: we hebben een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Programma:
12.15 - 13.00 uur - Ontvangst met lunch
13.00 - 13.30 uur - De 5 grootste uitdagingen in de sector
13.30 - 14.20 uur - Demo Aptean Food & Beverage ERP
14.20 - 14.45 uur - Dun Yong Food Services: Ervaring, drijfveren en implementatietraject
14.45 - 15.15 uur - Rondleiding door het warehouse

Locatie: Beiraweg 4, Amsterdam

*IDC deed in opdracht van Aptean onderzoek onder ruim 650 voedsel- en drankenbedrijven wereldwijd naar de mondiale trends en uitdagingen in de Food & Beverage sector.
** Uit het onderzoek blijkt dat 50% van de F&B bedrijven het plan hebben om hun investering in bedrijfssoftware in het komende jaar aanzienlijk te verhogen.

Reserveer uw plek