Tony’s Chocolonely 

Exclusief event op locatie

Woensdag 29 november,
12.15 – 16.00 uur | Amsterdam

Onze klant en innovatieve chocoladeproducent Tony’s Chocolonely opent de deuren! Tijdens dit exclusieve event op 29 november geeft Tony’s een informatieve presentatie en rondleiding door het pand. Ontdek hoe dit bedrijf dagelijks streeft naar een slaafvrije chocoladeketen, mede dankzij de voordelen van foodspecifieke ERP software.   

Hoe helpt het automatiseren van de gehele productie- en logistieke omgeving om end-to-end inzicht te bieden in alle bedrijfsactiviteiten, efficiënter te werken en de traceerbaarheid te optimaliseren? Feike van der Werf, IT Manager bij Tony’s, vertelt over hun ervaring met de volledig geïntegreerde, foodspecifieke ERP oplossing in de cloud van Aptean.

Voedings- en drankenbedrijven met een branchespecifieke ERP oplossing verwachten dit jaar een winstgroei van 7.7 (procentpunten), ten opzichte van een groei van 6.8 bij het gebruik van een generieke oplossing– 2024 Trendrapport.


Schrijf je hier in voor het event en ontdek:

  • Wat de grootste trends en uitdagingen in de sector zijn op dit moment*
  • Hoe digitalisering de basis heeft gelegd voor verder succes van Tony’s
  • De voordelen van een volledig geïntegreerde, branchespecifieke cloud oplossing

Laat je inspireren door op woensdagmiddag 29 november vanaf 12.15 uur (met lunch) een bezoek te brengen aan Tony’s prachtige locatie in Amsterdam. Het event wordt rond 16.00 uur afgesloten.


*Aptean deed in samenwerking met onderzoeksbureau B2B International in augustus 2023 onderzoek onder de Nederlandse en Belgische voedings- en drankensector, met als resultaat het 2024 Trendrapport.

Reserveer je plek

 

We hebben een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.


Exclusief voor beslissers van voedings- en drankenbedrijven.
Bij inschrijving rekenen we op je komst.

Locatie: Danzigerkade 23B, Amsterdam