UITNODIGING

Strategisch Food & Beverage
Business Event

Live Event in Maarssen | 8 juni 2022 | Ontvangst: 11.00 uur 

Taking your Business to the Next Level

Om voorop te blijven lopen in de Food & Beverage sector en een gezonde winst te behouden, is het essentieel om op de hoogte te zijn van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Er verandert veel, en continu. Van klimaatveranderingen en groeiende arbeidstekorten tot allerlei opkomende technologieën. Het is in deze tijd dan ook cruciaal om uw voedings- of drankenbedrijf voor te bereiden en klaar te zijn voor de toekomst. Hoe lang kunt u nog wachten?

Graag nodigen we u uit voor ons Business Event op 8 juni 2022 in Maarssen, waar u van industrie experts meer hoort over de meest relevante uitdagingen en inzichten. Ontdek hoe digitale modernisering een succesfactor kan zijn voor uw bedrijf, door de prestaties en wintstgevendheid van uw bedrijf toekomstbestendig te maken. Laat u als gast inhoudelijk én culinair verrassen.

Het doel is om u te triggeren en te helpen bij het maken van strategische beslissingen, zodat uw bedrijf op koers blijft, nu en in de toekomst. Tevens een mooi moment om te netwerken met branchegenoten in een ontspannen setting. Kortom, een programma om het nuttige met het aangename te combineren.

Bent u een decision maker of adviseur in de voedingsindustrie? Schrijf u dan zeker in voor het event. Graag tot dan!


Wat biedt deze dag?

  • Netwerken, ervaringen en best practices uitwisselen met branchegenoten.
  • Stof tot nadenken en inspirerende verhalen die u kunnen helpen bij het maken van strategische beslissingen voor de toekomst.
  • Jarenlange kennis en ervaring uit de Food & Beverage en IT-sector.
  • De mogelijkheid een golfbal af te slaan vanaf 50 meter. Wie slaat de eerste hole-in-one?


Reserveer uw plaats


Guest Speakers

We verwelkomen u graag
op 8 juni!

Locatie: InnStyle 1.0
Herenweg 55, Maarssen