Digitale transformatie: hoe zet je de volgende succesvolle stap?

Podcast Webinar 

We kennen allemaal het buzzword "Digitale Transformatie". Maar wat verstaan we daar nu eigenlijk onder? En nog belangrijker, hoe kan het jouw voedings- of drankenbedrijf helpen groeien en succesvol te zijn*? Het is in ieder geval inmiddels niet langer meer een ambitie, maar een operationele normaliteit. Dat vraagt dan ook om een langetermijnvisie die ervoor zorgt dat je als bedrijf een krachtige basis hebt voor de toekomst. 

We gaan in een podcast webinar aan tafel met experts Sarah Broux en Fries Lefevere van Aptean om uitgebreid in te gaan op verschillende vraagstukken rondom digitale transformatie. 

  • Wat verstaan we onder het buzzword digitale transformatie?

  • Hoe ziet een langetermijnvisie op digitale transformatie eruit voor de voedings- en drankensector?

  • Welke mogelijkheden biedt geavanceerde technologie voor de sector? 

  • What's in it for you als voedings- en drankenbedrijf? Best practices, ervaringen en tips!

Volg het podcast webinar en ontdek hoe bedrijven in de Food & Beverage sector dankzij de juiste investeringen met meer vertrouwen kijken naar de toekomst.


De adoptie van technologie vertoont al enkele jaren een stijgende lijn. Met name de impact die digitale transformatie heeft op de bedrijfsomzet en winstgevendheid is interessant. Voedings- en drankenbedrijven verwachten een winstgroei tot 30% wanneer zij processen en taken hebben geautomatiseerd, ten opzichte van bedrijven die veelal handmatig werken. - 2024 Trendrapport voor de F&B sector.

Bekijk Podcast Webinar