Duurzaamheid: Innoveren voor een groenere toekomst in de voedings- en drankensector

Webinar On-Demand | Aptean & Rabobank

​​​​​​​Een hot topic op de agenda van veel voedings- en drankenbedrijven: Duurzaamheid. Uit onderzoek blijkt dat 87% van deze bedrijven vindt dat zij al een aanzienlijke inspanning leveren om duurzamer te worden. Een enorme stijging ten opzichte van vorig jaar, toen 40% aangaf dat duurzaamheid een prioriteit was voor hun bedrijf. En dat is interessant! Met o.a. de introductie van de CSRD-wetgeving is er nog genoeg werk aan de winkel. De lat ligt hoog. 

Want wat gebeurt er nu in de markt, waar kan digitalisering een toegevoegde waarde leveren en welke volgende stappen kan jouw bedrijf zetten om duurzamer te worden?

We gaan aan tafel met twee deskundige sprekers op dit gebied: Marcel Lambregts van Rabobank en Joris Kolff van Aptean. Zij delen inzichten en best practices op basis van onderzoek en praktijkervaringen. Want volgens Rabobank moet de voedselproductie verder verduurzamen om ons land in 2050 volledig circulair te krijgen.
​​​​​​​

Waarom bekijken?
Tijdens het webinar krijg je meer inzicht in de volgende vraagstukken:

  • Welke duurzaamheidsontwikkelingen (o.a. CSRD-wetgeving) vinden er plaats?
  • Wat zijn de redenen waarom bedrijven investeren in duurzaamheid?
  • Waarom zijn technologie en data onmisbaar om het verschil te kunnen maken?
  • Wat is jouw volgende stap? Best practices, advies en tips!

Ontdek welke kleine stappen je als bedrijf al kunt nemen, en hoe digitalisering kan bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Bekijk Webinar