De nieuwste generatie software voor de digitalisering van jouw foodbedrijf

Webinar | ERP platform voor het MKB en klein bedrijf

Een ERP-systeem is deze dagen niet meer weg te denken. Het is de basis voor je foodbedrijf: effiënter werken, groeien en risico's verminderen. Wij ontwikkelden de nieuwste generatie ERP software in de cloud, schaalbaar en met automatische updates, maar met de kwaliteit van de oplossingen die u al van ons kent. 

Vanaf het moment dat ingrediënten je magazijn binnenkomen tot het eindproduct is geleverd, is Aptean Food & Beverage ERP het juiste platform voor jouw MKB foodbedrijf. Op 8 februari om 15.00 uur ontdek je tijdens een webinar meer over hoe deze food specifieke oplossing je bedrijf verder digitaliseert*.

De unieke architectuur van het platform betekent dat je systeem continu optimaliseert met nieuwe en verbeterde functionaliteiten. Maak kennis met de software oplossing Aptean Food & Beverage ERP, ontwikkeld op het innovatieve cloud platform Dynamics 365 Business Central.
  • Van productie, kwaliteit en voedselveiligheid, tot inkoop, verkoop en rapportage
  • Eén enkele bron van waarheid
  • Inzicht, zichtbaarheid en controle
  • Altijd up to date op de laatst beschikbare softwareversie
Datum: 8 februari 2022
Tijd: 15.00 uur

*Uit eigen onderzoek is gebleken dat voedselbedrijven die verder gevorderd zijn in hun digitale transformatie (het toepassen van technologieën zoals de cloud, IoT en AI) duidelijk beter presteerden, kijkend naar omzet en winst.

Registreer hier voor het webinar