Het belang van traceerbaarheid in de supply chain en de technologieën die dit mogelijk maken

Traceer van boer tot bord met foodspecifieke software

Can't make this tour? Sign up for the next one!

Met de toenemende vraag van consumenten naar meer informatie over waar ons voedsel vandaan komt, is volledige traceerbaarheid in de hele supply chain niet alleen een vereiste om te voldoen aan de voedselveiligheidsnormen, maar het kan u ook helpen om de betrouwbaarheid en klanttevredenheid te verbeteren.

Als u over de juiste technologie beschikt, kunt u een betere traceerbaarheid bereiken door volledige zichtbaarheid in de supply chain te bieden, zodat u ingrediënten van boer tot bord kunt volgen.

Download het Traceability Whitepaper en ontdek:

  • 4 redenen waarom u prioriteit moet geven aan het verhogen van de normen van uw traceerbaarheidspraktijken.
  • 4 gebieden waar technologie kan verbeteren om efficiënter nauwkeurige gegevens te verzamelen om een compleet beeld van uw supply chain op te bouwen.
Ontdek hoe technologie uw bedrijf naar volledige traceerbaarheid kan brengen. Download hier het whitepaper.

"De traceerbaarheid van het product kan nu in een kwart van de tijd worden gedaan. De informatie die we nu binnen handbereik hebben, zal ons helpen het bedrijf te laten groeien." - Robert Oldershaw Jr., directeur, Moulton Bulb

---

Is voedselveiligheid ook een veelbesproken onderwerp in uw foodbedrijf? Bekijk dan het webinar waarin we dit onderwerp uitgebreid hebben besproken met twee experts.

Download het whitepaper