Efficiëntie in de hoogste versnelling: Wat kan Industrie 4.0 voor jouw productiebedrijf betekenen?

Podcast Webinar | On-Demand
Waar zijn efficiëntieverbeteringen mogelijk in je productiebedrijf? Waar kun je risico’s beperken en waar kun je kansen benutten om groei te stimuleren en kosten te besparen?

Dit zijn kritieke business vragen die ontstaan als gevolg van de huidige externe marktdruk en economische onzekerheden waar voedings- en drankenbedrijven mee te maken hebben. Bedrijven zoeken daarom naar manieren om dat te compenseren met interne efficiëntie.

Daar is digitalisering, data en inzicht voor nodig. En dat vraagt om een langetermijnvisie op digitalisering. Het hebben van die visie en het opbouwen van een IT-infrastructuur voor de lange termijn, zorgt dat je als productiebedrijf een krachtige basis hebt voor de toekomst. 

Ontdek tijdens dit podcast webinar meer over de meest effectieve langetermijnstrategieën voor je productiebedrijf, gebaseerd op best practices uit de sector. We gaan aan tafel met industrie experts Alain Wayenberg van Agoria en Fries Lefevere van Aptean om uitgebreid in te gaan op de volgende vragen:

  • Hoe ziet een langetermijnvisie op digitalisering eruit voor productiebedrijven?
  • Hoe kun je operationele voordelen behalen door modernisering van je bedrijfsprocessen?
  • Wat verstaan we onder Industrie 4.0 en wat kan dat voor jouw bedrijf betekenen?
  • Welke mogelijkheden biedt geavanceerde technologie voor productiebedrijven?
Volg het webinar en ontdek hoe productiebedrijven in de Food & Beverage sector dankzij de juiste investeringen met meer vertrouwen kijken naar de toekomst. 


De adoptie van technologie vertoont al enkele jaren een stijgende lijn. Met name de impact die digitale transformatie heeft op de bedrijfsomzet en winstgevendheid is interessant. Productiebedrijven verwachten een winstgroei tot 30% wanneer zij processen en taken hebben geautomatiseerd, ten opzichte van bedrijven die veelal handmatig werken. - 2024 Trendrapport voor de F&B sector.


Bekijk het webinar