Online sessie | Transparantie en beschikbaarheid van informatie in de visketen

In samenwerking met PS in foodservice

Hoe kunnen we borgen dat onze vis voldoet aan de gestelde voedselveiligheidseisen en van de gewenste kwaliteit is? Transparantie in de keten is meer dan ooit belangrijk om inzicht te geven over ons voedsel. Aan de consument, maar ook aan de retailer, groothandel en foodservicesector. Waar komt ons voedsel vandaan? Wat eten we nu eigenlijk precies? En bovenal: hoe zorg je ervoor dat deze informatie te allen tijde beschikbaar is?

In samenwerking met PS in foodservice organiseren we op 9 juni een online sessie waarin we je meer vertellen over ketentransparantie. Ontdek hoe je technologie slim kunt gebruiken om processen te standaardiseren, informatie te structureren en uit te wisselen en daarmee continu te kunnen voldoen aan eisen en wensen vanuit de klant en wetgeving.

Tijdens deze sessie vertellen we je meer over:
  • Uitdagingen en ontwikkelingen in de vissector op het gebied van transparantie
  • Beschikbaar maken en borgen van de juiste informatie, vanuit vereisten van de consument en wetgeving
  • Hoe technologie transparantie kan bieden; over inzicht in data, kwaliteitscontroles, tracking & tracing, certificaten en meer
Hoe zorg je dat je met jouw bedrijf kunt blijven voldoen aan de veranderende eisen van de klant en de overheid? Schrijf je hier vrijblijvend in voor de sessie. 

Datum: 9 juni 2021
Tijd: 15:30 uur

         Aptean-Logo-Black.png

Registreren voor de online sessie