Hoe maak je voedselveiligheid onderdeel van de héle organisatie?​​​

On-demand rondetafelsessie

Can't make this tour? Sign-up for the next one.

Met de stijgende vraag naar transparantie en steeds sneller vernieuwende wetgeving in de voedingsindustrie, is voedselveiligheid een cruciaal aandachtspunt. Daarnaast zorgt elke nieuwe ontwikkeling (denk aan eitwittransitie en allergenen) voor nieuwe voedselveiligheidsrisico’s.

Hoe zorg je dan dat dit slim en efficiënt wordt geborgd in alle bedrijfsprocessen, door de héle organisatie heen, iedere dag weer?

In deze on-demand rondetafelsessie gaan we in gesprek met twee experts over dit vraagstuk. Marjon Otten, Prijswinnaar en Expert in voedselveiligheid en kwaliteit (Epos Specerijen), deelt haar jarenlange kennis en ervaring vanuit de praktijk bij verschillende voedingsbedrijven. Joris Kolff, Senior Director Food & Beverage (Aptean) maakt de vertaalslag naar hoe je als voedingsbedrijf de toenemende hoeveelheid aan eisen en data kunt vastleggen, om processen beter te beheren en dus wendbaarder te zijn.

Tijdens de sessie gaan we uitgebreid in op de volgende punten:
  • Waar het vaak strandt bij voedingsbedrijven als het gaat om voedselveiligheid.
  • Hoe je van risico inventarisatie naar een borgingsprogramma gaat.
  • Hoe je de hoeveelheid voedselveiligheidseisen en data beter kunt beheren om slagvaardiger te zijn.
  • Wat dit betekent voor jouw organisatie en hoe je eenvoudig de volgende stap zet.
Benieuwd hoe je de complexe hoeveelheid aan voedselveiligheidseisen beter kunt beheersen en dus wendbaar kunt zijn? Download dan hier de online sessie.

Download on-demand webinar